Cathilina kérdése:
Melyik könyv ez?
Figyelt kérdés
Valaki pár éve ajánlott nekem egy könyvet, ami egy férfiról szól, aki teljes nyugalomban éli az életét, mígnem egyszer rájön, hogy a környezetében mindenki színész és ő egy népszerű reality főszereplője. Amennyire emlékszem, Philip K. Dick a szerzője, de könyvesboltok adatbázisában nem találom. Valaki meg tudná mondani, hogy mi a könyv címe és kapható-e még valahol?2013. máj. 28. 21:42
1/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem igazán emlékszem az egészre, de aki ajánlotta, kizárólag könyveket akart olvastatni velem, és azt is tudja, hogy nem rajongok éppen Jim Carrey-ért, ez az opció eddig nem merült fel bennem.
2013. máj. 29. 13:32
4/4 anonim válasza:
Wiki szerint PKD Kizökkent idő című könyve hasonló. Bevallom, tőle pont ezt nem olvastam, most kénytelen vagyok a Wikipediának hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!