Írtok valamilyen fajta könyvet?
Elérhetőségeim:
- Facebook: Szobi Csenge
- Email: csenge.szobi@gmail.com
Én nagyon szeretek írni, legfőképpen azt a részét, amikor kitalálom a történetet, s még apróságokat, néhány dolgot igazgatok rajta. A fogalmazás része pedig számomra szintén nagyon szórakoztató, ugyanis imádom szerkesztgetni a mondatokat, felújítani egy-két részt. (A környezetem szerint jól írok, de ezt csak akkor hittem el teljesen, mikor már a magyartanárom adott egy írásomért ötöst is. :)) Amúgy mind olvasásban és írásban is a fantasy téma a kedvencem, ebben érzem otthon magam. Általában E/3-ban írok, múlt időben, nekem így "kényelmes". :D
Általában olyan történeteket írok, amik '90 előtt játszódnak, mivel a sok elektronikai kütyü között nem tudok igazán eligazodni, így jobb, ha olyan korban írom, amikor még nem voltak olyan telefonok, amik okosabbak, mint mi. :)
Amúgy te miről írsz? Milyen időben, személyben?
Én épp most írok egyet már 3. neki futásra XD először azt hiszem 10 évesen próbálkoztam (olyan szinten is volt) "komolyabb" könyvel de előtte már rajzoltam meg írtam mese könyvet olyan 8 évesen.(azt adtam a mamámnak karácsonyra :3)
Amivel most próbálkozom az egy scifi jellegű valami lesz többszörös szerelmi "3szöggel" ha lehet így nevezni. Egy jövőbeli világról szól ahol a kontinensek újra összeállnak ahogy 800 000 000 évvel ezelőtt szétváltak és újra létre jött egy szuper kontinens mint a Rodinia.(persze ez pár ezer évvel játszódik a jövőben, és majd megfogalmazom hogy pontosan hogy történhetett ez újra meg) Így az emberek egy idő után egy nyelvet kezdtek el beszélni (persze hosszúúúú idő után ez is meg lesz rendesen fogalmazva). Ez a kontinens három zónára oszlott és létrejött jött egy szövetség ami védelmezi a három zóna összes lakóját. De erre az időszakra már az emberiség is három kategóriába esett...itt van hogy miről van szó NAGYON vázlatosan ábrázolva... [link]
elég ciki de ezt tudtam összehozni paintolsai hiányában xD
khm...nos...a szervezet nevét sőt a kontinens és a körülötte lévő víz nevét sem találtam ki (mivel össze függő víz lett szerencsétlenből miattam arra gondoltam hogy adhatnék neki egy nevet) Nos a szereplőkről még nem igen beszéltem, főszereplő egy alig 15 éves lány aki éli a minden napi életét a szegény-visszafogott határon (ő a legbelső zónában él de a képen jelölt "zöld" zónában tanul és dolgozik hogy eltartsa magát és az iszákos nagybátyát. Eléggé megkomolyodott, karót nyelt lánynak ismerik az osztálytársai (nem igen barátkoznak vele, mert ő egy "senki" ezt kifejtem jobban a könyv kezdeményben(pfhuuu de pipa tudok lenni azokra az emberekre akiket én találtam ki xD de nem lehet azt mondani hogy nem adom át magam teljesen az írásnak -W- )) Addig amíg nem találkozott a főszereplő sráccal azt hitte hogy az ő élete van teljesen de aztán rájön hogy vannak rosszabb sorban élők is. Ezt a lány felkeresi a szervezet, mert rendelkezik azzal az erővel ami az "Alice" ranghoz szükséges. (most elméletileg a cím:"Fedőneve:
Alice" ezt még azelőtt találtam ki hogy elkezdtem volna írni úgyhogy ha a történettel nem tudok kezdeni valamit valószínűleg megváltoztatom másra :c ) Nos ha érdekel valakit vagy van ötleteket a nevekkel kapcsolatban keressetek fel :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!