Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hallott valaki valamit Keri...

Hallott valaki valamit Keri Smith: Wrek This Journal magyar változatáról?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is lenne. Az első az, hogy meg van e valakinek? És nagyon mások a feladatok, mint az eredetiben? Egyáltalán milyen feladatok vannak benne? Hol tudnám én is beszerezni?

A válaszokat előre is köszönöm:)

2013. máj. 25. 16:44
 1/1 anonim válasza:
A címe: NemKönyv. Nekem nincs meg, csak az eredeti Keri Smith féle példány, viszont itt meg tudod nézni, hogy milyen a magyar változat: http://www.youtube.com/watch?v=6sxOSZ7wblQ . Ha nem tudsz angolul, a magyart ajánlom, amennyiben viszont rendelkezel tényleg csak nagyon alap angoltudással, az eredetit ajánlom. A feladatok között van pár hasonló/teljesen ugyanolyan, de az eredeti verzióban több feladat van. A videóban, amit linkeltem, kiderül pár feladat, igazából az egész könyv a kreativitást fejleszti, és (számomra) nagyon szórakoztató. Ha sok időd van, és szeretnél egy kicsit ötéves maszatolós kisgyerek lenni, akkor nagyon ajánlom. :) A magyar verziót itt tudod megrendelni: [link] , az angolt pedig itt: [link] . Remélem, tudtam segíteni!
2013. jún. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!