Mondanátok nekem jó vámpíros könyveket?
a twilight meg ezeket már olvastam...
ez már olyan elcsépelt...
Laurell K. Hamilton sorozata Anita Blake-ről, a vámpírvadászról nagyon jó, evezhetsz komolyabb vizekre is Anne Rice vámpírkrónikáival.
Ha nagyon klasszikusat akarsz olvasni, akkor Polidorit, Le Fanut, vagy Stokert ajánlom.
Devlin Haynes - Éjmámor (VÉRVONAL)
Vérző csipkebokor (VÉRVONAL)
Ha tetszett a Twilight saga akkor biztos hogy ez is fog tetszeni mert arról szól hogy két lány beszéli el hogy mennyire tetszett az Alkonyat film és különös módon az ő szomszédjukat Edison Cullen-nek hívják és az is vámpír
OLVASD EL NEKEM NAGYON TETSZETT
Én is Anne Rice-t ajánlanám, és mellette az Anita Blake sorozatot, de csak ha 16 elmúltál :P
Ha nagyon érdekelnek a vámpíros dolgok, akkor meg Vámpír:A maszkabál nevű szerepjáték, ebben vámpírokat kell alakítani, csak egy társaságot kell találni hozzá (neten pl) akik már ismerik és segítenek.
Ha szerepjátékhoz nincs kedved, akkor meg egyszerűen ehez a világhoz írt regények is jók, pl: Vérkötelékek, Vadász és Préda sorozat, stb. A kiadó WhiteWolf, a játék neve: Vampire: The Masquerade.
Itt van pár link, hogy mi is ez: [link] - szerepjátékról általában
[link] - a vámpíros szerepjáték világának rövid ismertetője
22/L
Szerintem J.R Ward sorozata a legjobb!! De azért figyelmeztetlek, hogy elég erotikus! :p
J.R.Ward: fekete tõr testvériség
éjsötét szeretõ
siron túli szeretõ
megsebzett szertõ
életre keltet szeretõ
feldogozott szeretõ (teljes)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az utolsóhoz írok!
Ezeknek a szerzőit nem tudnád nekem leírni??
Aki először írt kommentet az le tudná nekem írniezeknek a könyveknek a szerzőit??
Lécci
Köszi!
Cat és Bones vámpírvadász sorozat egyszerűen letehetetlen :) A negyedik részt olvastam fantasztikus :D egyre jobb :D
Az első rész címe: Fél úton a sírhoz....egyszerűen zseniális...itt kevesen ismerik külföldön beszceller :D hatalmas sikerekkel
Nem ilyen f@szság mint az Alkonyat a csillogó díszvámpírokkal...van benne szerelem ertika rengeteg akció...remekül összeálló cselekmény remek karakterek :) nagyon ajánlom :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!