Mért nincs ára a könyveknek?
Kicsit megszorultam, és gondoltam elviszem egy antikváriumba a könyveimet. Van köztük már több, mint 100 éves és ami közel száz éves. Vannak egész jó állapotúak is köztük és van, amin már rendesen látszódik az idő vasfoga.
E-mailen vettem fel velük a kapcsolatot. Küldtem fényképet, mindent. És olyan nevetséges összeget ajánlottak, hogy úgy gondoltam, inkább megtartom őket.
Mért van ez? Én idáig úgy tudtam/tanultam, hogy a könyv az érték.
Igazad van,a könyv az érték. És állítom,millióször többet ér egy könyv(persze nem alkonyat-féle),mint bármelyik "okos"-telefon. Csak sajnos manapság úgy általánosságban kicsit a kereslet a könyvekre,még kisebb a jó könyvekre,a régi,antikvár könyvek pedig legalul vannak,holott szerintem azok érnek talán a legtöbbet. én legalábbis egy csicsás,új kiadásnál jobban szeretem a régi,poros,néhol szakadt antikvár könyveket :)
Amúgy én is nemrég rendeltem egy 3 kötetes,hosszú,régi kínai regényt. Össz-vissz 1500 volt a 3 kötet+500 a szállítás. Pedig nem egy kis tinikönyvecske :)
Szóval igazad van,de ezen sajnos mi nem tudunk már változtatni :( A könyvek ideje leáldozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!