Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 30-40 év közötti személyek!...

30-40 év közötti személyek! Ti milyen könyveket szoktatok olvasni?

Figyelt kérdés

Tudatosan olvastok vagy csak úgy ,ami épp a kezetekbe akad?

Általában mennyi idő alatt olvastok el egy könyvet? [pl. egy 300 oldal környékén lévő könyvet mennyi idő alatt tudtok elolvasni? ]

Kort és nemet kérlek írjatok! Köszönöm! :)

2013. máj. 23. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyugodtan válaszolhatsz te is, arra is kíváncsi vagyok , hogy egy 19 évesnek esetleg mi tetszik. :)
2013. máj. 24. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Hetedik vagyok, a 19 éves (lány).

Köszönöm az ajánlást, akár szépirodalomra is gondoltam, mert azt is nagyon szeretem. Dosztojevszkij és Kafka a két nagy kedvencem, de bármit szívesen fogadok, ha nincs benne száz oldalas csataleírás... Sokszor nem a történetet kedvelem meg egy könyvben, hanem a karakterek személyiségét vagy csak egyszerűen a stílust. A lélekre, elmére összpontosító regényeket olvasom a legszívesebben, és külön jó néven veszem, ha elvontak. A fantasyt, a háborús és a romantikus regényeket utálom, legalábbis én még sosem találkoztam olyannal, ami elnyerte volna a tetszésemet.

És hogy akkor a kérdésre is válaszoljak: legtöbbször tudatosan szoktam olvasni, de olyan könyvet is olvastam már, ami csak véletlen akadt a kezembe. Végül is miért ne akadhatna pont olyan könyv a kezembe, ami megfelel az ízlésemnek? Egy 300 oldalas könyvet én körülbelül egy-másfél hét alatt olvasok attól függően, hogy van-e mindennap időm és kedvem olvasni.

2013. máj. 25. 13:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. máj. 26. 08:23
 14/14 Utasésholdvilág válasza:

Én férfi vagyok, 38 éves.

Könyveket az alapján választok,amelyekről az általános műveltséghez hozzá tartoznak. A neten többen is összegyűjtötték azt a 20-30 db könyvek. Ezekben a listában szerepelt az Utas és Holdvilág, a Zabhegyező, a Bűn és bűnhődés, az Édes Anna, a Gyertyák csonkig égnek. Egy 300 oldalas könyvnek 1 hónapot szoktam hagyni. Utána szeretem kielemezni őket, átbeszélni, megvitatni a barátaimmal.

márc. 12. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!