Tudnátok ajánlani nekem ehez hasonló könyvet? (bőv. Lent)
Na szóval 15 éve lány vagyok.Először is nem szeretek olvasni és ha olvasok,akkor olyan könyvet,ami igazán érdekel.Nem szeretem a szépirodalmi könyeveket,szóval ilyen szóba se jöhet.viszont keresek olyan könyeveket,amik ilyen kissé pszichés,depressziós,netán drog vagy akár itt-ott alkoholizmusról szóló könyveket.Öngyilkosságról is szólhat.Valami olyan is szóba jöhet,ami pl. egy depressziós lány,fiú életéről szól.A depresszió alatt nem a szokásos tini depit értem,amin mindenki áttesik ,hanem amikor kicsit komolyabb,akár gyógyszeres kezelésre is szorul.Kérlek nagyon nehéz könyveket ne ajánljatok,mivel 15 vagyok és nehéz könyveket nem biztos,hogy igazán megfogom tudni érteni.A könyv ,amint már írtam szólhat öngyilkosságról is.
kérlek ,ha tudnátok valami pszichés ,depresszióról szóló könyvet ajánlani,kérlek írjatok!
15 éveS *
Bocsánat a hibáért
13 okom volt (egyik kedvencem)
Alaszka nyomában
Hadd mondjam el…
Egy különc srác feljegyzései
Sarah Dressen : Tökéletes
hm ezeket tudom ajánlani, hátha valamelyik bejön
Köszönöm :)
Utánnanéztem mindegyik könyvnek,amit írtatok.Az Összekuszálva c. könyvet mindenképp szeretném elolvasni.Nagyon érdekes lehet.
Ami még tetszik ezek közül : Figyelj rám!,Hadd mondjam el..,Alaska nyomában.
Mégegyszer köszönöm az eddigi ötleteket.
Nem válasz a kérdésedre, csak azért írok, hogy tisztában legyél a fogalmakkal.
"Nem szeretem a szépirodalmi könyveket,szóval ilyen szóba se jöhet." Az irodalomnak két nagy része van: a szakirodalom és a szépirodalom.
Amennyiben nem szakkönyvet keresel, hanem regényt, az már a szépirodalom kategóriájába tartozik.
szintén 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!