Nekem egyértelműen alexandra. Igaz az új weboldal nem tetszik annyira... Olcsóbb a szállítás, sokkal gyorsabb (1 nap), és a könyvekre nem 5% kedvezmény van, mint librin, hanem 15-20%, ami jelentős különbség. Én onnan szoktam rendelni.
2009. okt. 3. 20:53
2/11 anonim válasza:
Alexandra, mindenféleképpen. Úgy érzem ott nagyobb a választék (főleg a Nyugati téren található üzletben :)), és több esélye van annak, hogy megtaláljuk azt amit keresünk. Ráadásul DVD-ket is árulnak, amit a Libriben úgy tudom, hogy nem.
2009. okt. 3. 21:26
3/11 anonim válasza:
Alexandra :)
2009. okt. 3. 22:46
4/11 anonim válasza:
Alexandra:)
2009. okt. 4. 11:56
5/11 anonim válasza:
Bookline:p 99%-ban megtalálom amit keresek. És a kedvezmény személyes átvétel esetén is érvényes
2009. okt. 4. 13:09
6/11 A kérdező kommentje:
én még sose voltam libriben, mert itt ahol lakok nincs libri. elxandra viszont nagyon sok..
de nekem a honlap alapján jobban tetszik a libri..
de eddig mindenki szerint jobb az alexandra.
2009. okt. 4. 17:28
7/11 anonim válasza:
mennyi a szállítási díj az alexandárban és a libriben???
lécci ha tudod küld el
2009. okt. 4. 18:17
8/11 anonim válasza:
Egyértelműen Bookline :D
Egyébként az Alexandra, mert a Librinél alig adnak kedvezményt, csak a törvásárlói 5%-kal akarják kiszúrni az ember szemét. Bookline - mindenhol 20% és szeméyles átvétel... perfekt
2009. okt. 5. 20:44
9/11 anonim válasza:
Nekem Libri. Nem neten keresztül szoktam rendelni, hanem a boltban veszem meg a könyvet. A törzsvásárlói kártyával jár 7% az Alexandrában meg csak akkor van kedvezmény, ha már 50 ezer forint vásárlás rákerült a kártyára. Egyébként mindkét boltban szoktam könyvet venni.
2009. okt. 10. 21:14
10/11 anonim válasza:
Természetesen Alexandra.
Gyorsabbak, és nagyobb a kedvezményük.
A Bookline-t meg hagyjuk. Ők 2001 után voltak csak jók pár évig. Az antikvár kínálatuk egy nagy nulla, az új könyveikről meg annyit, hogy sokszor megrendelés után derült ki, hogy már nem tudják beszerezni a kiadótól, mert saját készletük persze nincs (mármint a Bookline-nak). Így sokszor olyan könyvet is eladásra kínál a Bookline ami valójában nincs is.
Az Alexandránál ilyen sose volt még. Ha valamiből már 1-2 példányuk van, akkor ezt pl jelzik a honlapjukon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!