Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kuldenetek nekem jo tinikonyve...

Kuldenetek nekem jo tinikonyveket? Valami olyasmire lenne szuksegem ami jo filgyelemelterelo, tehat izgalmas, porgos es ha lehet romantikus is?

Figyelt kérdés
vagy linkeljetek...jah es konyorgom kimeljetek meg a vampiros konyvektol (a-tol z-ig mindet kivegeztem mar)
2009. okt. 3. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg Cabot : Egy igazi amerikai lány 1-2, én imádom.

Neil Gaiman: Csillagpor.

Nem tudom kitől:Matek + bonyodalmak = szerelmi bánat ( ez kisebbeknek való, 14 alatt szerintem. )

2009. okt. 3. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg Cabot könyvei
2009. okt. 3. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A neveletlen hercegnő naplója is elég jó.

(első)

2009. okt. 3. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
2009. okt. 4. 09:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Meg Cabotot mar beteve tudom.Kivetel a: Mediator sorozat es a Hivoszam 1-800. Ha ez megvan valakinek akkor kuldje leci.

Cimem: foris_dia@yahoo.com

2009. okt. 4. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Eragon? én is kivégeztem mindet, ami vámpíros, bár most találtam meg J. R. Ward - Fekete Tőr Testvireség-sorozatot, ezt eddig nem ismertem. Anita Blake-től olvastad a Különös Édességet? én imádtam. hmm mi van még..? inkább megadom egy naggyon hasznos oldal címét (ha nem ismernéd):

[link]

további jó olvasást! :)

2009. okt. 4. 19:39
 7/7 anonim válasza:

Evelyn Lau : Szökevény.

megváltoztatja az életed.

2009. okt. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!