Kuldenetek nekem jo tinikonyveket? Valami olyasmire lenne szuksegem ami jo filgyelemelterelo, tehat izgalmas, porgos es ha lehet romantikus is?
Figyelt kérdés
vagy linkeljetek...jah es konyorgom kimeljetek meg a vampiros konyvektol (a-tol z-ig mindet kivegeztem mar)2009. okt. 3. 20:36
1/7 anonim válasza:
Meg Cabot : Egy igazi amerikai lány 1-2, én imádom.
Neil Gaiman: Csillagpor.
Nem tudom kitől:Matek + bonyodalmak = szerelmi bánat ( ez kisebbeknek való, 14 alatt szerintem. )
3/7 anonim válasza:
A neveletlen hercegnő naplója is elég jó.
(első)
5/7 A kérdező kommentje:
Meg Cabotot mar beteve tudom.Kivetel a: Mediator sorozat es a Hivoszam 1-800. Ha ez megvan valakinek akkor kuldje leci.
Cimem: foris_dia@yahoo.com
2009. okt. 4. 10:47
6/7 anonim válasza:
Eragon? én is kivégeztem mindet, ami vámpíros, bár most találtam meg J. R. Ward - Fekete Tőr Testvireség-sorozatot, ezt eddig nem ismertem. Anita Blake-től olvastad a Különös Édességet? én imádtam. hmm mi van még..? inkább megadom egy naggyon hasznos oldal címét (ha nem ismernéd):
további jó olvasást! :)
7/7 anonim válasza:
Evelyn Lau : Szökevény.
megváltoztatja az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!