Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mutatna nekem egy olyan...

Mutatna nekem egy olyan könyvet, ami az alábbi "feltételeknek" megfelel?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó személyiség vagyok. Néha ilyen, néha meg egy őrült. Bizonytalan vagyok magamban. Nem találom azt az embert sem, aki végre megértene, de még azt a környezetet sem. Bátortalan, negatív/pesszimista vagyok mindenben. Külsőt leírva magas vagyok, sokat sportolok, és jóképű vagyok. Az utóbbit irtózom leírni is, de mások szerint az vagyok.

Szeretnék azonosulni egy olyan emberrel, akin érezhetem, hogy átélt olyan dolgokat,vagy ilyen-olyan következményei lettek a pesszimizmusának. SZERETNÉM, ha egy törtènet végre rám ijesztene, és ne csak magaba fordulva szemlélném a világot.

Kérem azt, aki ilyen, vagy hasonló tartalmú könyvet(lehetőleg igaz történet) ismer, az ne habozzon leírni. Nagyon örülnék neki.

19/F

2013. máj. 20. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Kurt Vonnegut-ot ajánlom, de lehet kicsit erős lesz neked :D egyébként a legjobb könyve a Mesterlövész egy hosszabb vonatúton ellehet olvasni, angolul olvastam és nagyon jó volt :DD (Deadeye Dick angolul)
2013. máj. 20. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Most akkor konkrétan milyen könyvet keresel? Olyat, ami egy pesszimista, introvertált fiatalember önéletrajzi jellegű írása? Vagy mire gondolsz pontosan?
2013. máj. 23. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Bohumil Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok
2013. máj. 23. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Fjodor Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés

Albert Camus: Közöny

meg próbálkozhatsz Oscar Wilde Dorian Gray arcképe c. regényével is.

2013. máj. 23. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!