Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hold tudok angol nyelvű...

Hold tudok angol nyelvű könyveket vásárolni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok könyvesboltban megnéztem már, de eddig egyet se találtam. Békéscsabán lakom aki esetleg ismeri a környéket tudna ajánlani egy könyvesboltot ahol lehet kapni? Leginkáb a Doctor who-t akarom megvenni.

2013. máj. 18. 11:39
 1/7 sKillEr96 ***** válasza:
En Kecskemeiti vagyok, de a nalunk levo Libri es Alexandra rendelkezik egy "Idegen Nyelvu Konyvek" szekcioval.
2013. máj. 18. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az Alexandrától ezer éve nem vettem semmit, mert szerintem iszonyatosan drágán az angol könyveik, ráadásul alig van választék.

Viszont ha nem gond interneten rendelni, akkor bookdepository.com, nagyon jó. Ingyenesen kiküldik postán a könyveket és olcsó. A két legújabb doktorral kapcsolatos regényeket 2-3 fontért már tudsz venni.

2013. máj. 18. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Külföldi oldal(legalábbis szerintem), a házhoz szállításért semmit nem kell fizetni? Vagy belföldön van raktáruk, körülbelül mennyi idő 1-2 könyv kiszállítási ideje?
2013. máj. 18. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Èn licitálós és ingyenes apróhirdetős oldalakoról szoktam venni, mindig van olyan könyv, amit éppen keresek. Mivel használtak ezért jóval olcsóbbak is.
2013. máj. 18. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon ajánlom én is a bookdepository-t (ez egy angliai oldal) és a betterworldbooks-ot (ez meg amerikai). Mindkét helyről teljesen ingyenes a kiszállítás Magyarországra. A bookdepo új könyvekkel foglalkozik, tehát olyan, mint egy könyvesbolt, a bwb pedig használtakkal, azaz antikvárium, de persze van pár új könyv is.

Érdemes még megnézni a thriftbooks.com-ot is, ott ugyan $5/könyv a szállítási díj, de van, hogy így jön ki olcsóbban.

BWB-n ha legalább két könyvet rendelsz, akkor a BOOKS4GOOD kuponkóddal kapsz 10% kedvezményt. :-)

Kiszállítás Beookdeporól 1-2 hét, az amerikaiakról 2-3 hét szokott lenni.

Jó vásárlást, ha további kérdésed van, tedd fel nyugodtan!

2013. máj. 19. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Postán küldik ki a könyveket. Hozzám Pécs környékére olyan másfél hét alatt értek ki. Viszont egyenként van csomagolva, tehát ha több könyvet rendelsz, akkor előfordul, hogy 1-2 nap eltéréssel érkeznek. Ezen nem kell aggódni, nem vesztek el, majd megérkeznek. (Egyszer négy könyvet rendeltem és három külön napon érkeztek. :D)

2013. máj. 19. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Bookstation.hu itt vannak használt antikvár és új könyvek is. 5000ft felett előre utalásnál ingyen kiszállítják.
2013. máj. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!