Hold tudok angol nyelvű könyveket vásárolni?
Én az Alexandrától ezer éve nem vettem semmit, mert szerintem iszonyatosan drágán az angol könyveik, ráadásul alig van választék.
Viszont ha nem gond interneten rendelni, akkor bookdepository.com, nagyon jó. Ingyenesen kiküldik postán a könyveket és olcsó. A két legújabb doktorral kapcsolatos regényeket 2-3 fontért már tudsz venni.
Szia!
Nagyon ajánlom én is a bookdepository-t (ez egy angliai oldal) és a betterworldbooks-ot (ez meg amerikai). Mindkét helyről teljesen ingyenes a kiszállítás Magyarországra. A bookdepo új könyvekkel foglalkozik, tehát olyan, mint egy könyvesbolt, a bwb pedig használtakkal, azaz antikvárium, de persze van pár új könyv is.
Érdemes még megnézni a thriftbooks.com-ot is, ott ugyan $5/könyv a szállítási díj, de van, hogy így jön ki olcsóbban.
BWB-n ha legalább két könyvet rendelsz, akkor a BOOKS4GOOD kuponkóddal kapsz 10% kedvezményt. :-)
Kiszállítás Beookdeporól 1-2 hét, az amerikaiakról 2-3 hét szokott lenni.
Jó vásárlást, ha további kérdésed van, tedd fel nyugodtan!
Kettes vagyok.
Postán küldik ki a könyveket. Hozzám Pécs környékére olyan másfél hét alatt értek ki. Viszont egyenként van csomagolva, tehát ha több könyvet rendelsz, akkor előfordul, hogy 1-2 nap eltéréssel érkeznek. Ezen nem kell aggódni, nem vesztek el, majd megérkeznek. (Egyszer négy könyvet rendeltem és három külön napon érkeztek. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!