Szerintetek is marha nagy üzletet csináltak a Szent Johanna Gimiből?
5. válaszoló: lehet hogy a fontosabb részeket megjegyezzük de én például a kisseb jó poénokat mindig elfelejtem és nem lehet megunni szerintem.
én szerintem megéri megvenni őket csak nem egyszerre. Bár a kalauza az tényleg elég drága főleg hogy itt írta valaki hogy vékony lesz.
a Kalauz tényleg nagyon drága! a 8/1 és 8/2 simán mehetett volna egybe, asszem a 8/1 kétszáz-valamennyi oldalas, a 8/2 pedig csak 170 körül talán. ehhez képest a 7. rész 500 is megvan, úgyhogy egyáltalán nem lett volna durva egyben kiadni a kettőt. Csak azért vették szét, hogy kétszer annyit lehessen rajta keresni (meg gondolom azért, mert a Harry Potter meg az Alkonyat utolsó részét is 2 részletben filmesítették meg, és akkor az olyan menőn hangzik)
Na meg a sok közönségtalálkozó is csak arra van, hogy többet kaszálhassanak.
Én azt vettem észre, hogy már az 5. résztől elment abba az irányba, hogy "nem azt írom, amit jónak látok, hanem amit az olvasók szeretnének". Például: minek kellett Arnolddal úgy összeveszni? Jó, felfogtuk, Cortez győzött, de attól még simán maradhattak volna barátok! Ez is csak azért lett beleírva, hogy a Team C-sek elégedettek lehessenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!