Történetes oldal?
Figyelt kérdés
Sokan vannak, akik itt kérnek véleményt az írásukról, egész jó kis történetek szoktak lenni, szeretem őket olvasni, mert mindegyiket egy kicsit homály fedi: nem tudod ki és miért, nem az egészet teszi közé... Van esetleg olyan oldal, amit az ilyen kis írások, ezekhez véleménykérés céljából hoztak létre?2013. máj. 8. 18:53
1/2 anonim válasza:
öö ilyen oldalról nem nagyon tudok. szerintem csinálj egy blogot. :) oda is írhatsz történeteket. vannak facebookon megbízható csoportok, ahova kiposztolhatod az irományaidat. én is tagja vagyok egynek, nevet nem mondok, mert rejtett csoport, ezért nem fogod megtalálni. de ott olyan írók is csoporttagok, mint pl. Spirit Bliss, Zakály Viki, On Sai, stb. és ők is sokat segíthenek, ha nagyon szépen megkéred őket. vannak amatőr írók is, akik szintén segítenek. mondjuk ha priviben megírod a neved és megkereslek facen, talán fel tudlak venni. ha a főadmin engedi persze. :)
2/2 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van.
Merengő
Imagine
Tollforgató
Readstories
AFS stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!