Tudnátok jól hangzó angol vezetékneveket írni?
Figyelt kérdés
Lesz egy történetem, és nemigazán tudok angol vezetékneveket. A főszereplők: Lola,Spencer(lány), Zane,Oliver,Jeremy. Előre is köszönöm!:)2013. máj. 7. 18:28
1/9 anonim válasza:
Campbelle
White
Diamond
Smith
Clark
Hill
Davis
Adams
Cook
Taylor
Young
Cox
Bell
Parker
Brown
Martin
Bieber ♥ (i'm a belieber.. xd)
2/9 anonim válasza:
Amiket előző írt nem rosszak (kivéve Bieber), de nagyon gyakoriak.
Itt nézegess, hátha találsz párat, ami tetszik: [link]
Egyébként nekem a Game of Thrones-os nevek a nagy kedvenceim, Stark, Lannister, Baratheon, Targaryen, stb.
3/9 hunbula válasza:
Én Alexander vagyok, személy szerint imádom :)
4/9 anonim válasza:
Egy jó tanács: nyisd ki az atlaszt Nagy-Britanniánál vagy Amerikánál, és kevésbé ismert földrajzi neveket használj fel tulajdonnévként. (Vagy akár ismertebbeket is felhasználhatsz, pl. Jack London létező személy volt, vagy George Washington, ugyebár...)
6/9 anonim válasza:
a Game oT-s nevekkel nagyon egyetértek...:D Ami még ne olyan rossz: Blackfyr, Oakheart, Blount, Mormont, Bolton meg még sok sok :) Ming GoT-os, ha érdekelnek még ilyenek keress utána neten.
8/9 Marianna001 válasza:
Biersack :) (I'am part of BVB army) :D - uhh remélem jó az angolom xd (volt két félévig angol órám,amikből már semmire nem emlékszem :DD )
9/9 anonim válasza:
Tudom már nagyon, nagyon nem aktuális, de hátha valaki másnak segítséget nyújtok vele.
O'Donnel
Torres
Wyatt
Posey
McHough
Blees
Grimbert
Ortiz
Sterran
Boswell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!