Olvasta valaki ezeket a könyveket? Tetszett? Miről szólt? Milyen lett a vége?
1. Joss Stirling-Lélek társak-Sky
2. Jessica Day George-Éjféli bál
3. Amanda Hocking-A vér szava
4. Simone elkeles-Tökéletes kémia
5. Claudia Gray-Balthazar
Ezeket szeretném elolvasni de nem tudom melyik jó..
Én ezek közül csak a másodikat olvastam (Éjféli bál). Nekem nagyon tetszett.
én az 1.-t, 3.-at és a 4.-et olvastam és nagyon tetszettek
mindegyiket tudom ajánlani :D
Claudia Gray Evernight-Örökéj c. sorozatának az 5. része a Balthazar . ( Hát ha nem tudtad hogy ez sorozat :) )
Én most olvasom a sorozat 2. részét . Eddig egész jó , tekintve ha szereted a misztikus- vámpíros - szerelmes történeteket . Nekem kicsit Rómeó és Júlia beütése van .
Lélektársak:Sky
Ez egy fantasztikus konyv az egyik legjobb amit olvastam,olvas el,izgalmas ésssss....csodálatos.Egyébként trilógia a második része lélketársak-Phoenix a harmadik lélketársak-Crystal-mindegyik nagyon jo és márkijottek magyarul is.
A vér szava-ujabbb fantasztikus konyv,egymás után 4-szer olvastam el,ez ot részes,de csak az elsot adták ki magyarul,nem sok esély van rá hogy a tobbi is ko fog jonni,ezért ha nem tudsz jól angolul nem ajánlom,mert bele fogsz orulni az izgalomba hogy nem olvashatod el a tobbit.
Jo olvasást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!