Jellemezné valaki kivülről és belülről Csongor és Tünde fontosabb szereplőit?
Sokkal egyszerűbb lenne, ha időt szánnál rá és elolvasnád.
Más tollával ékeskedni nem illik, amellett egy közbeszúrt kérdésre nem tudsz válaszolni.
annyira imádom hogy minden ilyen kérdésre csak papolni tudnak az emberek:D.Miért nem szarják már le hogy elolvassa az illető vagy nem?Nektek nem tök mind1?az ő szerencsétlenségére válik(vagy nem).Ennyire nehezetekre esik segiteni valakinek?Nem értem hogy akkor minek jösztök fel ide..Egyébként is kedves válaszoló honnan veszed hogy nem olvastam el?;)
Lehet hogy pont annyira szar a könyv hogy egyáltalán nem érdekel,végig untat ,stb..?Ahhoz aztán nagyon értettek hogy osszátok az észt:).De ha ennyire nehezetekre esik hogy megválaszolj egy kérdést akkor menj máshova és hagyd a francba.;)
Ne alázd magad ilyen ostoba hozzászólásokkal!
Ha buta vagy esetleg funkcionális analfabéta, írd meg melyik településen laksz és valamelyik kollégám majd segít rajta, ez a készség fejleszthető.
Lehet fikázni a másikat, de önmagadról állítasz ki szellemi szegénységi bizonyítványt :(
Ez későbbi társkapcsolatodat is befolyásolhatja, negatív irányban.
Sok sikert kivánok!
mivel fikáztalak?=))
lényegében annyit mondtam hogy minek írsz ide ha nem tudsz a kérdésre válaszolni?vagy lehet tudsz csak nehezedre esik segiteni.:D
Az eszkimónak nem halat kel adni hanem megtanítani horgászni.
Látom valóban olvasásértési gondokkal küzdesz.
Sajnos én mat- fizikás vagyok, de ha gondolod összehozlak olyan szakemberrel aki megtanít az olvasottakat értelmezni.
Ezt minden bántó él nélkül mondom!
Saját gyerekeimmel kellett megküzdenem amiatt az elátkozott waldorf módszer miatt:(
Hat van a juhasz, a pongrac, a bela, a geza meg a csongor es tunde.
A juhasz kedves, bolcs, tenyeszete van es szereti a csaladjat, (egy feleseg, ket gyerek)
A Pongrac a helyi lokoto. Eleg virgonc kis kolok, de o hozza ossze Csongort es Tundet, ugyh ez a pozitiv szamlajara irhato.
A Bela Csongor orokbe adott testvere, ami csak a vegen derul ki, (A Juhasz arulja el) pedig vegig ott van es segit Csongornak megkeresni Tundet, miutan elrabolta a Geza.
A Geza pedig hat a gonosz karakter, legalabbis latszolag, a vegeig, amikor Bela es Csongor megtalalja Tundet es igy a Gezat is, aki elvitte eredetileg. Kiderult h Geza csak meg akarta menteni Tundet, mert azt hitte h arva. Igy miutan elvitte biztonsagba, bezarta egy szobaba es adott neki enni, friss ruhakat tett az ajtaja ele, de nem akarta megijeszteni, mert akarhanyszor latta a Tundet, meg volt ijedve.
Aztan sok kalandon at vegre Csongor es Bela megtalaljak Tundet, a felreertest letisztazzak Gezaval es haza viszik Tundet, majd megeskudnek Rac-on. Es boldogan elnek amig meg nem hallnak.
Sztem eleg egyszeru...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!