Most állok neki a Varjak lakomájának (A tűz és jég dala IV. ) és eléggé tartok tőle hogy unalmas lesz a karakterek felének hiánya miatt. Valóban erre kell számítanom?
Hello én is befejeztem és kezdjünk neki!!
SPOILER
Igen igen a tempója tényleg lassú de ha elkapod a ritmusát nincs gond. A kételyek amiről beszéltél az egy kicsit engem is zavart. Ebben hibázott.(De lehet hogy csak mi érezzük így mert nem tudunk közvetlenül olvasni a folytatást.) Gondolok itt Jon-ra, nem tudjuk mi lett vele és meglehetősen fontos szituációban kapta azokat a késszúrásokat. Lehet meg se halt. Lehet a kövi könyvben még él és virul, bármi lesz is vele egy része tovább él Szellemben. Láttam kiakadtál a Jon-os fordulatnál. Önmagában nagyon is jó fordulat csak nem a legvégére kellet volna rakni mert sokan szerették Jont. Jamie dettó.
(A fordulat ott is nagyot ütött.)
Igen ott a másik Targaryen csak úgy a semmiből. Ez a húzás sztem jó volt mert ebben a két könyvben kevés volt az egy fejezetre jutó fontos ember halála és a könyvek előkészítik a kövi könyvben a mészárlást. Ott elkerülhetetlen lesz a vérontás. "Ki éli túl a Sárkányok táncát"-ez áll a borítón- de nem is ez a kérdés, hanem ki éli túl a The Winds of Wintert? ÓÓ menyit beszélek:) rövidre fogom.
Szóval a többivel egyetértek. Ja... még egy szó Arya. Hát ezt csak Martin tudja(remélem tudja)mit akar vele csinálni
SPOILER VÉGE
Remélem a bizalmatlanságod Martin bácsiban alaptalannak fog bizonyulni a kövi részekben. Egy élmény volt veled beszélgetni remélem a kövi részeket is megvitatjuk.
Bocs a helyesírási hibákért és a fogalmazás béli hibákért!
A válaszok naivságáért de még csak 14 vok. bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!