Hány éves kor alatt nézitek el valakinek a "művét"? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Valami irományra gondolok. Lehet az csak egy prológus, egy fejezet, egy mese, vagy akár egy kész könyv is. Úgy értem, minél fiatalabb valaki, annál bénább az írása. Tehát hány éves kortól "lehet" (vagyis ti hogy szoktátok) normálisan kritizálni valaki művét? (A szerző évei számára gondolok)
Ui: Nincs semmi hátsó gondolatom, csuán kíváncsiságból kérdezem.
2013. ápr. 28. 18:33
1/4 imo.zombiee válasza:
Ez relatív, mert ha egymás mellé állítunk most mondok egy számot két 15 évest lehet h az eggyik agyilag sokkal fejlettebb és jobban ért ehhez mint a mellette álló fél.
2/4 Andonymus válasza:
Az életkorod nem lényeges. Ha fiatalon irod az azért jo mert elismerik, hogy mijen a tehetséges vagy.
3/4 A kérdező kommentje:
Én nem magamra gondoltam, csak úgy kérdeztem. :) De köszi a választ mindkettőtöknek.
2013. ápr. 28. 19:09
4/4 anonim válasza:
Mindenkit az életkorához mérten értékelek. Egy 12 éves nyilván más elbírálás alá esik, mint egy 20 éves. Senkit sem szólok le pusztán azért, mert túl fiatal. Magadhoz képest kell jót írni, nem a többiekhez képest. (Itt legalábbis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!