Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szól a Twilight?

Miről szól a Twilight?

Figyelt kérdés
Letudnátok írni,hogy miről szól a twilight,a new moon,stb.?:D
2009. szept. 27. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Röviden egy ember és egy vámpír szerelemről
2009. szept. 27. 09:25
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem tudtad elolvasni?

EGYESÉVEL el kellene mondani,hogy az első rész erről és erről szól(nem 3 szóban), a 2. rész erről emg erről,a harmadik....stb.

remélem most már mindenki érti

2009. szept. 27. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el és megtudod. De internetországban vannak keresők. Azok által mindent megtalálsz amit csak keresel.
2009. szept. 27. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
keresetem gugliba,értékes cikket nem találtam,ami engem érdekelt volna.kérdeztem valamit,ha nem tudsz értelmes választ adni,ne bosszants.
2009. szept. 27. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
ilyen ideggörcs természettel ne olvass ilyeneket, mert csak felzaklatnának.
2009. szept. 27. 11:23
 6/13 A kérdező kommentje:
szeretnék egy egyszerű kérdésre egyszerű választ adni.csak idióta válaszokat kapok.megpróbálok más értelmes portálon normális választ kapni rá.sajnálom,hogy egyeseknek ez meghaladja az értelmi színvonalát.
2009. szept. 27. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb megoldás ha elolvasod a könyvet mert megéri:) senki nem fog neked részletezni egy 700 oldalas könyvet...
2009. szept. 27. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
[link] itt elég sok mindent meg tudhatsz róluk :) de ha érdekel tényleg olvasd el
2009. szept. 27. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Én az elsőt filmen láttam a New Moon-t meg most olvasom.Nekem elhiheted nagyon izgalmas pedig én egy 2 oldalas olvasmányt se olvasok el ha nem érdekel.xDD Na de hogy a kérdésedre válasz adjak hiányos lesz de jobb mint a semmi. Az első fejezettöl a 10 fejezetik arról szol,hogy edward elhaggya Bellát hónapokig"ZomBi" lesz és utána rájönn mennyire kedveli Jacobot és joba lesz vele 2 motor együt szerelnek és Bella hall egy hangot ami Edwardé amikor az adrenalin szintjére ér.Én most ennyit tudtam rem megérte leírni ha nem akkor ez van.
2009. szept. 27. 17:55
 10/13 anonim ***** válasza:

1.Bella az apjához költözik és beleszeret Edward-ba, aki mellesleg vámpir. Miután összejönnek, egy újabb vámpir klán bukkan fel és Bellát üldözőbe veszik Edward pedig megvédi.

2. Bella 18. szülinapján baleset történik és ezt Edward nem tudja elfogadni, ezért elmegy. A lány nagyon nehezen dolgozza fel a történteket, de segit neki barátja, Jacob ( aki vérfarkas.) Később Edward huga hazajön, mert az hiszi Bella meghalt. Ezt Edwart megtdja és meg akarja öletni magát, de szerelme megakadályozza.

2010. júl. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!