Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi A Burok c. könyv tanulsága?

Mi A Burok c. könyv tanulsága?

Figyelt kérdés
az EMBERSÉGGEL kapcsolatban, idézetet keresek, de nem találom meg. A vége felé volt valami, hogy Vanda sokkal emberségesebb, mint pl. Kyle, meg ilyenek. Tudnátok erről írni nekem légyszi, hogy, hogy volt ez? (esetleg idézet, de örülök, ha válaszoltok valamit:D)
2013. ápr. 23. 19:51
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nézdd meg a filmet. én először elolvastam az is nagyon tetszett utána pedig megnéztem. Sokkal jobban fogod érteni. és nagyon jó a film :)
2013. ápr. 24. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 24. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy csókolózással mindent meg lehet oldani.
2013. júl. 24. 02:11
 4/4 anonim válasza:
amire te gondolsz szerintem az, amikor Ian elmagyarázza Vandának, hogy neki mit jelent ha valaki ember, hogy együttérző, jó, satöbbi és, hogy ilyen szempontból Vanda sokkal inkább ember mint Kyle. de nekem a könyv tanulsága inkább az volt, hogy oda tartozol ahová a szíved húz, a szeretteink nélkül üres az életünk, az ahogy vanda rátalált az igazi énjére és a családjára és ahogy meghalt volna értük satöbbi satöbbi
2013. aug. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!