Érdekelne valakit egy mentál alakváltó fanfiction?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 23:07
1/3 anonim válasza:
Mi az a mentál alakváltó?
Az alakváltót értem, de mi a mentál? A szó angol jelentése őrült, a latin pedig lelki. Őrült alakváltó? Vagy lelki alakváltó?
És miért fanfiction? A fanfiction tudtommal egy létező történethez kapcsolódó írás szokott lenni. Ez mihez kapcsolódna?
A fanfictionökkel szemben egy kissé szkeptikus vagyok, egyébként.
Szóval ha feltöltöd ide, elolvasom és véleményezem, annak dacára, hogy a "mentál alakváltó fanfiction" kifejezés értelmezése meghaladni látszik a képességeimet.
2/3 anonim válasza:
Gondolom, ez Nalini Singh Egy világ-két faj sorozatához kapcsolódó fanfiction, abban szerepelnek mentál nevű lények. Én sajnos nem olvasnám el, már az eredetire is ráuntam. Nagyon jó minőségű könyvek, de nem az én stílusom.
3/3 anonim válasza:
Mennyiért adod? Garancia jár hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!