Milyen magyar kortárs könyvet ajánlanátok?
Kicsit olvasnék magyar írótól is, aki nem Rejtő, Szilvási, Szabó Magda stb.. szóval nem ilyen klasszikusok :D de azért ne is ilyen szjg-t
most pl Orosz Dénestől a poligamyt olvasom és tök tetszik :D
én ezeket ajánlom:
Bartis Attila - A nyugalom
Gerlóczy Márton - Igazolt hiányzás
Závada Pál - Jadviga párnája
köszönöm mindenkinek :)) utánuk nézek majd
moldovától van pár könyv itthon :D
Én voltam az, aki Moldovát ajánlotta. :)
Nekem A beszélő disznó (szatíra 1978-ból, nagyon jópofa), A Lakinger Béla zsebcirkáló (szatíra 1968-ból, nagyon jópofa) és Az Abortusz-szigetek (szatíragyűjtemény, 1989, jópofa és tanulságos) a kedvenceim tőle. De a Gázlámpák alatt (novelláskötet a '60-as évekből, sötét és lesújtó), a Ferencvárosi koktél (sport témájú novellák a '60-as évekből, mókás és néha tanulságos) és A Hitler Magyarországon (szatíra) is jó. :)
nekünk a tékozló koldusok vannak meg :D
de most nyáron amúgy ilyen kis könnyebbeket gondoltam olvasni... ha vége lesz ennek a hülye érettséginek :D és most is meg régebben is kaptam már pár random noname magyar könyvet aztán tök jók voltak :D
Tépődések (Molnár Tóni)
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!