Ajánlanátok olyan könyveket amiket olvastatok és nagyon tetszettek? és léci nagyából h miről szól. (a vámpiros/vérfarkasos könyveket nemnagyon szeretem.
Szerintem a Percy Jackson-sorozat is tetszene neked. Ez egy srácról szól, aki félisten. Úgy röviden ennyi. Az első részéből van már film, az a Villámtolvaj.
Van még a 39 kulcs sorozat, ez egy kicsit öldöklős-nyomozós sorozat. A főszereplő 14 éves Amy és 11 éves Dan, akiknek meg kell találniuk a 39 kulcsot, hogy valamilyen nagy hatalomra tegyenek szert.
Az éhezők viadalát valaki már írta előttem, szerintem azt is olvashatod.
Ha tetszene egy 1300-as években játszódó történet, akkor Rafael Ábalos könyvét, a Grimpow-t ajánlom, nekem az tetszett, bár az eleje kicsit unalmas. Mondjuk úgy kezdődött, hogy a srác elvágódott egy hullában :D
Na, akkor van még a Vadonjáró tanítványa. Ez is egy sorozat, eddig 2 része jelent csak meg magyarul.
Lois Lowry Emlékek őre c. könyvet ajánlom még.
Nem írtam le mindegyik könyvről a tartalmát, de az Alxendra vagy a Libri honlapján, esetleg a moly.hu-n meg tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!