Milyen könyvet ajánlotok?
Próbáld ki Rosamunde Pilcher és Robin Pilcher regényeit! Nőknek való, de véletlenül sem csöpögős, inkább irodalmi. (Pl. Ház a tengerparton, Ikrek jegyében, Közöttünk az óceán - Ez utóbbi Robin PIlcheré, és a kedvencem).
Ajánlom még Gárdonyitól az Ida regényét. A legszebb magyar regény, minden túlzás nélkül mondom.
Esetleg próbáld meg Jane Austent vagy Louisa May Alcottot!
Szintén ajánlom Debbie Macomber Cédrusliget-sorozatát, engem lebilincselt, pedig csak hétköznapi emberek hétköznapi életéről, szerelmeikről, küzdelmeikről szól.
Aszlányi Károly: Sok hűhó Emmiért
Kalandos, romantikus, vidám történet egy férfi szemszögéből, a XX. század elején. Én imádtam. Olyasvalami, amin mosolyogsz olvasás közben, és még egy hétig, miután befejezted.
Vaszary Gábor: Ketten Párizs ellen
Hasonló stílus, mint az előző. Két fiatal magyar srác a századelőn szerencsét próbál Párizsban. Kalandok, szerelem, humor, meg minden ilyesmi.
Rejtő Jenő: A szőke ciklon; A tizennégy karátos autó; Piszkos Fred, a Kapitány
Alapművek. Romantika, kaland, humor, izgalom, egyszerre nevetsz és sírsz. Életed egész hátralevő részét meghatározó olvasmányok.
P. G. Wodehouse könyvei, pl. Gáz van, Jeeves!; Forduljon Psmithhez!
Kaland, romantika, humor, meg minden, ami kell. Az előzőkhöz hasonló, csak talán valamivel korábban játszódik, az angol arisztokrata fiatalok köreiben.
Ezek mindegyike "totál beszippant a saját kis világába". A legjobban talán Rejtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!