Mi a véleményetek a most megjelent SzJGer-ről?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 20:01
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem kicsit béna... Nem az igazi.
2/8 anonim válasza:
szerintem uncsi :( én jobbra számítottam
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem uncsi. Csak szerintem megfelelő osztályt kell választani. Én ma már kaptam röhögőgörcsöt is :D Szóval, ha szerintetek uncsi váltsatok osztályt ;)
4/8 anonim válasza:
Én kíváncsi voltam, így regisztráltam, de szerintem nem fogom gyakran látogatni. Nem azért, mert nem jó, egyszerűen ez már tényleg nem az én korosztályom. A sorozatot ettől függetlenül szeretem, mert egy könyvben nem zavar, ha nem nekem írták. De nem hiszem, hogy a mostani tinikkel lenne közös témám.
De szerintem aki más SzJGerekkel szeretne ismerkedni, nyitottabb az idegenek felé (azaz nem antiszoc, mint én), akkor annak tetszeni fog az oldal.
5/8 A kérdező kommentje:
kösz szépen a véleményeket! am sztem is csak annak jó, aki szeret idegenekkel az interneten kommunikálni, és ez nagyon nem az én műfajom, úgyhogy énse nézem túl gyakran...
2013. ápr. 15. 13:12
7/8 A kérdező kommentje:
sztem olyan mint a face, nem lehet letörölni magad...
2013. ápr. 17. 17:48
8/8 anonim válasza:
Facebookon le lehet törölni magad, csak úgy mellesleg. Ammm...nekem nagyon nem tettszett az SZJGer.hu, unalmas, nincsenek történések. Nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!