Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki szereti ezeket a KONYVEKET...

Ki szereti ezeket a KONYVEKET es mert?

Figyelt kérdés
a burok,alkonyat(sorozat),a szent johanna gimi(sorozat),a fekete barany(sorozat),evernight(sorozat),verfarkaskolyok(sorozat),

2013. ápr. 13. 13:32
 1/6 Frankie Stein válasza:
43%
Én szeretem. :) Azért is mert néhány olyan ilyesztő.. xd :D De én szeretem :) És te a: kör 1-2 -őt láttad? Nagyon zsír. Tök ilyesztő, pl: mikor megnéztem az első részét, nem mertem sötétbe menni+ még a szobámba se .... xdd :D
2013. ápr. 13. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamelyik nekem azért tetszik mert bele tudom magam élni a történetbe, jól írták meg.
2013. ápr. 13. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:

szerintem is.

en is bele tudom elni magam

2013. ápr. 13. 18:20
 4/6 bogcsika22 ***** válasza:
0%

a burok: meg nem olvastam de a tesomnak nagyon tetszett

Alkonyat: azt nagyon szeretem

Szent johanna gimi: Haat azt meg imadom

Fekete barany: nem ismerem

evernight:azt ismerem csak meg nem olvastam de majd valamikor elfogom

verfarkaskolykok:nem ismerem

2013. ápr. 14. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek közül az Alkonyatot és az Evernight-ot olvastam. Nagy blődség mind a kettő, talán utóbbi még nagyobb ostobaság. Nem is értem, ilyen "regényeket" hogy lehet kiadni, olyan, mint valami szamárfüles fanfic.
2013. ápr. 15. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:
en szeretem oket
2013. ápr. 17. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!