Miről szól a burok című könyv? (stephanie meyer)
Figyelt kérdés
tényleg megfilmesítik?2009. szept. 23. 14:22
1/7 anonim válasza:
ha jót akarsz nem olvasod el. én 3x próbálkoztam vele, de hihetetlenül unalmas könyv és konkrétan nem szól semmiről.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó a könyv, habár az első 50 oldalon túl kell lenni , hogy igazán beinduljon a Meyer stílus, onnantól letenni is alig bírtam. Történet pár szóban: idegen lelkeket tesznek emberi gazdatestekbe, a paraziták uralkodnak a Földön, de ezek az élősködők nem túl ellenszenvesek, sőt szerelem is kialakul emberekkel. Érdemes elolvasni.
3/7 anonim válasza:
Egyszerűen fantasztikus könyv... a Twilight után ez a kedvenc könyvem, igaz az elejét tényleg túl kell élni és nem ellapozni 20 oldallal arébb hanem elolvasni, de utána tényleg nagyon király:)
5/7 A kérdező kommentje:
elkezdtem olvasni
és igazatok van
isteni
2009. okt. 2. 14:25
6/7 A kérdező kommentje:
hogy váltak el mástól?úgyértem a csaj meg a pasi(jared)most olvasom és nem értem h váltak el egymástól
2009. okt. 3. 15:06
7/7 A kérdező kommentje:
miért válnak el?mert az öccse a pasival megy, de a csaj mért nem megy velük?
2009. okt. 3. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!