A helyesírásod teljesen rendben van. A stílusod még kiforratlan, rengeteget kell még olvasnod, és gyakorolnod az írást, de kezdetnek megteszi. Én a leginkább azt nehezményeztem, hogy annyira ellenszenves emberek vannak az illusztrációkon... olyan üres tekintetű, jellegtelen, semmilyen emberek. Emiatt egy kicsit fenntartásokkal kezdtem olvasni a történetet, a design alapján rosszabbra számítottam.
A szókincsedet még rengeteget kell gazdagítanod, és helyenként kicsit sután fogalmazol. Bár csak az első fejezetet olvastam el, a történetre megint csak azt tudom mondani, hogy kezdetnek megteszi. Nem egy nagy hűha, de számos kezdő írópalánta próbálkozásainál nagyságrendekkel jobb.
Szóval: nem rossz, de még bőven van hová fejlődnöd.
A történet nem rossz, a helyesírás teljesen jó, a stílus még kiforratlan. Írjál sokat, novellát, ismertetőt, naplót, akármit, (meg persze a regényt :)) és az idővel kialakul majd.
Sok sikert! :)
Olvass!!!
Amikor például azt olvasom, hogy "forgatja a szemeit", azt látom magam előtt, ahogy a srác szemgolyói egymástól függetlenül, teljesen elszabadulva körbetáncolnak a szemgödrükben... helyesen ugyebár "forgatja a szemét".
Elveszi az életkedvem a tény, hogy túl sokat adsz a külsőségekre. Kit érdekel a sminked extra-részletesen? Ne ezzel írd le, mennyire igyekeztél szép lenni, mert még azt hiszem, egy tizennégy éves lány világába csöppentem...
Meglátod a srácot és az első dolgod azt leírni, hogy mit visel...?
Hol vannak az érzések, lényegi cselekvések, apró mozdulatok és persze a gondolatok...????
Nagyon is van hová fejlődnöd, szóval olvass! Sokat.
Hát. Negativ lritika is kritika. Köszönöm. :)
G
Én a kinézeten változtatnék...
Nem is olvastam el mert nem tetszik a design.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!