Szent Johanna Gimi tesztek?
Figyelt kérdés
Szeretnék kitölteni szjg-s teszteket. Már kettőt kitöltöttem: Melyik karakter vagy, és melyik karakter illik hozzád? (Virág és Ricsi jött ki:D) Nem kvízt szeretnék, amire válaszolgatni kell,gyorsan, tudás alapján, hanem be kell jelölni dolgokat és az alapján jön ki az eredmény.2013. ápr. 9. 16:36
1/10 anonim válasza:
Sajna nem tudok :( de belinkeled amiket te csináltál? :)
3/10 könyvmoly18 válasza:
Én is csak ezeket ismerem amiket te.
4/10 anonim válasza:
A Kvízparton rengetek Szent Johanna gimis teszt van. Mindegyik kérdésnél 10 másodperc van a válaszadásra. [link]
5/10 könyvmoly18 válasza:
De azt mondta, hogy olyat nem akar amelyik a tudását méri fel.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, nekem olyan kéne ami nem a tudásomat méri fel :)
2013. ápr. 11. 16:03
7/10 A kérdező kommentje:
SZJGER, a teszt nagyon klassz, és vicces, főleg Edináé :) Mondjuk 1.-re ki lehet találni, hogy melyik válasz kié. Lassie XD Nagyon jó, a fiús teszt is klassz :)
2013. ápr. 11. 16:12
8/10 anonim válasza:
Van egy olyan is, hogy melyik szjg kötet áll hozzád a legközelebb (nekem a Remény jött ki). Csak írd be a Google- ba
Amúgy én is kitöltöttem azokat a teszteket, amiket te, nekem Kinga és Dave jött ki.
9/10 violetta 2002 válasza:
nekem cortez és kinga.meg a 6.-ik könyv.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes ilyen teszteket kitölteni. mert már az elején sejteni lehet hogy ki leszel! Nem mondom hogy egyet se próbálj ki. Csak nekem teljesen egyértelmű. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!