Ki van ezen a képen? (lent)
2013. ápr. 7. 18:28
2/8 loupsolitaire válasza:
Vagy Leia, vagy Mara Jade.
Nagyon régen olvastam, de mintha úgy rémlene, Leia ebben a könyvben várandós. A képen ez nem látszik, így én Mara Jade-re voksolnék, ámbár meglehet, teljesen rossz az eszmefuttatásom.
3/8 anonim válasza:
Leia terhes az ikrekkel, bár nem tudom, hányadik hónapban van; Mara viszont vörös hajú, de a kép elég sötét, szóval nem lehet ezt kizáró okként kezelni.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy Mara vörös hajú.:)Na mindegy aki készítette a képet az tudja.xDD Amúgy nektek szimpatikus Mara?
2013. ápr. 8. 14:10
6/8 loupsolitaire válasza:
Mara Jade.
-->SPOILER!<--
Egyike az Uralkodó Kezeinek nevezett bandának. Némileg ismeri az Erőt. Palpatine még a halála előtt megbízza Luke megölésével. Ez ilyen-olyan kalandokon átesve mégsem valósul meg, hovatovább Luke felesége lesz, s szül neki egy gyereket.
7/8 anonim válasza:
Huh, én akkor a hat filmnél lemaradtam...köszi, és bocsi, hogy nem tudtam válasszal szolgálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!