Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csináljak az SZJG hiányommal?

Mit csináljak az SZJG hiányommal?

Figyelt kérdés
Kiolvastam, és olyan rossz, hogy vége.. Mit tegyek?

2013. ápr. 6. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kedves kérdező és (elsősorban az utolsóként válaszoló) SZJG-fanok, az az igazi baj, hogy az ilyen kijelentésekkel olyan irodalmi nagyságok munkásságát nézitek semmibe, akikről ti talán nem hallottatok, ennek ellenére nem kevéssel járultak hozzá a világirodalomhoz. Szóval óvatosan a "minden más könyv eltörpül mellette" és az "SZJG szintjét semmi nem üti meg" típusú kijelentésekkel.

Kedves kérdező! Nagyon szívesen ajánlanék neked olyan könyveket, amik igényesek és lekötnének, de nem ismerem az érdeklődésedet, vaktában pedig nem szeretnék lövöldözni.

2013. ápr. 9. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt az Éhezők Viadalával :D majdnem elbőgtem magam, mert vége lett.. én azt csináltam hogy a neten olvastam róla infokat, véleményeket, képeket nézegettem, blogbejegyzést írtam róla, addig is "leülepedett" a történet, aztán újra elolvastam az egész trilogiát. Még mindig nem tudok betelni vele.. Szerintem csinál te is ezt!
2013. ápr. 10. 16:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden segítséget! Igyekzem megtartani a tanácsaitokat. :) Najóóó, akkor rohanok olvasni..újból..éés újból. :))
2013. ápr. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!