Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Lisa Jane...

Mi a véleményetek Lisa Jane Smith Vámpírnaplók című könyvéről? (Egyébként a sorozatot imádom! )

Figyelt kérdés

Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok; nagyon félek elkezdeni, mert sok rosszat hallok róla, de azért jókat is szoktak róla mondnai. Azt tudom, hogy szinte semmiben sem hasonlít a sorozathoz.

Arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek a könyvről, és hogy miért/miért nem ajánljátok. Valamint mit gondoltok magáról, az írónőről?

14L

2013. ápr. 4. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Tényleg szinte semmiben nem hasonlít hozzá, de attól én nem mondom, hogy rossz.

Régen olvastam, de annyi maradt meg, hogy sokkal több a misztikus dolog, kevesebb a való élethez kapcsolódó probléma, meg ilyenek. Nem nagyon lehet ezen kívül összehasonlítani, a főszereplők tulajdonságait meg az alap történetet azért megtartotta.

2013. ápr. 4. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Én eddig 7 részét olvastam nekem nagyon tetszett mind :) Szerintem ha szeretsz olvasni és ha szereted a vámpíros történeteket, akkor nem fogod megbánni, ha elolvasod. Csak olvasás közben ne gondolj arra, hogy a filmben ez nem is így volt....
2013. ápr. 5. 15:01
 3/7 anonim válasza:
Szerintem jó a könyv, érdemes elolvasni. A sorozatból pár részt láttam, de nem jött be. Viszont a könyv igen
2013. ápr. 5. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én az első két könyvet olvastam csak, szóval azokról tudok csak vélemény mondani. (Nem tetszettek, ezért nem olvastam tovább.) Próbáltam elvonatkoztatni a sorozattól és most is aszerint, objektíven próbálom leírni a véleményem.

Szóval szerintem nagyon unalmas és vontatott. Valahogy az egész elbeszélő módja és a stílusa sem jött be. Nem fogott meg, nem volt az a fajta könyv, amit nem lehet letenni. Kicsit kusza is volt, nem voltak számomra letisztázottak a dolgok. Sok minden hülyeségnek és értelmetlennek tűnt.

Pl. ha nem gond, hogy írok egy kis spoilert, akkor megjegyezném, hogy Elena az elején egy "jéghercegnő", aki csak játszik a fiúkkal, aztán egyik percről a másikra totál szerelmes lesz Stefanba, akit még csak nem is ismer. 180 fokos fordulat pár nap alatt. Emiatt aztán eléggé hihetetlen is volt ez a nagy szerelem.

Azt nem írom, hogy ne olvasd el, mert sokaknak tetszik (lehet Neked is fog), de ha a pörgősebb, izgalmasabb könyveket szereted, akkor csalódni fogsz.

Az írónőről nem tudok semmit.

2013. ápr. 5. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokaknak tetszik, nekem aztán nem. Az írónőt nem ismerem, de úgy fogalmaz, mint egy elsős, van olyan mondat, amelyikben ötször írja le Damon nevét. És az 5-7. kötetben már a logikai bakik és az ellentmondások is halmozódnak.
2013. ápr. 24. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Elkezdtem... :) Folyamatosan követem a sorozatot, de mivel most a 4.18 és 4.19-es rész között három hetes szünet volt; gondoltam, jobban tudok inkább csak a könyvre koncentrálni, és a sorozaton kattogok. De az első fejezet után meguntam... :/ Letöltöttem 1-7 -ig, és mint kíváncsi olvasó belekukkantottam mindenbe, és több részt is el-elolvastam az egyes könyvekből. Csodáltam, hogy az első két könyv olyan rövid. De nem tetszett, és ahogy előttem írtátok, elég vontatott és kusza volt. Hát aztán röviden ez a véleményem...
2013. ápr. 25. 18:17
 7/7 anonim válasza:
Olvasd el mindenképp, én azthiszem a 7.ig olvastam nagyon tetszett. De a sztorit nem kötöttem a sorozathoz, csak a színészeket gondoltam hozzá (mondjuk mindenki kicsit más Elena pl szőke a könyvben de mind1 :D) L16
2013. máj. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!