Mi a véleményetek Lisa Jane Smith Vámpírnaplók című könyvéről? (Egyébként a sorozatot imádom! )
Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok; nagyon félek elkezdeni, mert sok rosszat hallok róla, de azért jókat is szoktak róla mondnai. Azt tudom, hogy szinte semmiben sem hasonlít a sorozathoz.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek a könyvről, és hogy miért/miért nem ajánljátok. Valamint mit gondoltok magáról, az írónőről?
14L
Tényleg szinte semmiben nem hasonlít hozzá, de attól én nem mondom, hogy rossz.
Régen olvastam, de annyi maradt meg, hogy sokkal több a misztikus dolog, kevesebb a való élethez kapcsolódó probléma, meg ilyenek. Nem nagyon lehet ezen kívül összehasonlítani, a főszereplők tulajdonságait meg az alap történetet azért megtartotta.
Én az első két könyvet olvastam csak, szóval azokról tudok csak vélemény mondani. (Nem tetszettek, ezért nem olvastam tovább.) Próbáltam elvonatkoztatni a sorozattól és most is aszerint, objektíven próbálom leírni a véleményem.
Szóval szerintem nagyon unalmas és vontatott. Valahogy az egész elbeszélő módja és a stílusa sem jött be. Nem fogott meg, nem volt az a fajta könyv, amit nem lehet letenni. Kicsit kusza is volt, nem voltak számomra letisztázottak a dolgok. Sok minden hülyeségnek és értelmetlennek tűnt.
Pl. ha nem gond, hogy írok egy kis spoilert, akkor megjegyezném, hogy Elena az elején egy "jéghercegnő", aki csak játszik a fiúkkal, aztán egyik percről a másikra totál szerelmes lesz Stefanba, akit még csak nem is ismer. 180 fokos fordulat pár nap alatt. Emiatt aztán eléggé hihetetlen is volt ez a nagy szerelem.
Azt nem írom, hogy ne olvasd el, mert sokaknak tetszik (lehet Neked is fog), de ha a pörgősebb, izgalmasabb könyveket szereted, akkor csalódni fogsz.
Az írónőről nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!