A Szent Johanna Gimi c. könyv hány éves lányoknak való?
Mármint 10-10 éves lány ne olvassa(ugye) ?!
(Nem én akarom olvasni, hanem a húgom, csak azért kérdezem, hogy miről szól?) vannak-e benne olyan dolgok amik nem valósul még 10-11 éves lánynak?!
Én 11 évesen olvastam az első részeit, de most később, hogy újra elolvastam, már több mindenre rájövök, jobban látom az összefüggéseket. Tehát akkor inkább úgy fogtam fel a dolgokat, hogy C haragszik Renire. Most jóban vannak. Megint van valami baj köztük. Most meg pedig már jobban látom, hogy C ezért és ezért haragszik Reninre, látom, hogy hol van benne igazság, hol nincs, ilyesmik.
Szerintem elolvashatja a húgod, de mindenképp olvassa el később is, hogy tényleg teljes legyen a kép.
Én 15 éves vagyok, a húgom pedig 11 és bátran oda adom neki a Szent Johanna Gimit, mert biztos hogy vannak benne olyan részek, amiket az írónő máshogy írt le, mint ahogy ő értelmezi!
De nem baj, ha nagyobb lesz, majd megérti!
Ömm... Első vagyok, és én speciel nem ilyen utalásokat értettem. xd
Például az ilyeneket nagyon szerettem. Amikor Reni közel hajolt Arnoldhoz, és pont akkor zúgott el felettük a Cortez által rúgott labda.
Meg amikor ez a párbeszéd zajlott le Cortez és Arnold között.
C. : Neményi, útban vagy.
A. : Tessék, odébb állok. Így már jó?
C. : Még mindig útban vagy.
Huh.
De valami fergetegeset röhögtem, amikor mondta az egyik válaszoló a kilenc éves kislányok esetét. Sírok. :DD xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!