Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimi c. könyv...

A Szent Johanna Gimi c. könyv hány éves lányoknak való?

Figyelt kérdés

Mármint 10-10 éves lány ne olvassa(ugye) ?!

(Nem én akarom olvasni, hanem a húgom, csak azért kérdezem, hogy miről szól?) vannak-e benne olyan dolgok amik nem valósul még 10-11 éves lánynak?!

2013. ápr. 3. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen olvastam és semmi bajom nem lett tőle... Szerintem nyugodtan elolvashatja, mert egy nagyon jó könyv amit érdemes elolvasni... Maximum egy kicsit máshogy értelmezi mint ahogy az előttem levő írta. :)
2013. ápr. 4. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Én 11 évesen olvastam az első részeit, de most később, hogy újra elolvastam, már több mindenre rájövök, jobban látom az összefüggéseket. Tehát akkor inkább úgy fogtam fel a dolgokat, hogy C haragszik Renire. Most jóban vannak. Megint van valami baj köztük. Most meg pedig már jobban látom, hogy C ezért és ezért haragszik Reninre, látom, hogy hol van benne igazság, hol nincs, ilyesmik.

Szerintem elolvashatja a húgod, de mindenképp olvassa el később is, hogy tényleg teljes legyen a kép.

2013. ápr. 5. 19:05
 13/20 anonim válasza:
nyugodtan olvashatják fiatalabbak, ugyan.. Ebben a könyvben apró utalások vannak,amit egy nagyobb megért kisebb, tv-ben több ilyet lát,ebben a könyvben nem. Egyébként jó, azthittem csak a fiatalabbakat tudja lekötni,de nagyon is tévedtem :)
2013. ápr. 7. 01:04
 14/20 ariana-girl ***** válasza:
szerintem simán elolvashatja diszkréten vannak a dolgok leírva benne :)
2013. ápr. 8. 09:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok, a húgom pedig 11 és bátran oda adom neki a Szent Johanna Gimit, mert biztos hogy vannak benne olyan részek, amiket az írónő máshogy írt le, mint ahogy ő értelmezi!

De nem baj, ha nagyobb lesz, majd megérti!

2013. ápr. 9. 15:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem elolvashatja, de a 7-est és a 8-as(ok)at már nem igazán ajánlom neki. Még nem értenél meg. De a többi mehet. :)
2013. ápr. 9. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ömm... Első vagyok, és én speciel nem ilyen utalásokat értettem. xd

Például az ilyeneket nagyon szerettem. Amikor Reni közel hajolt Arnoldhoz, és pont akkor zúgott el felettük a Cortez által rúgott labda.

Meg amikor ez a párbeszéd zajlott le Cortez és Arnold között.

C. : Neményi, útban vagy.

A. : Tessék, odébb állok. Így már jó?

C. : Még mindig útban vagy.

Huh.

De valami fergetegeset röhögtem, amikor mondta az egyik válaszoló a kilenc éves kislányok esetét. Sírok. :DD xd

2013. ápr. 9. 19:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom minden valaszolonak, hogy valaszoltatok. :D
2013. ápr. 14. 23:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 évesen kezdtem, 11 évesen fejeztem be (várnom kellet a részek megjelenésére). Nekem nagyon tetszett, szerintem semmi baja nincs tőle.
2013. ápr. 27. 19:24
 20/20 anonim válasza:
Én 11/L vagyok és 10 évesen olvastam van,aki megérti (kevesebben)van,aki nem (többen) én megértettem , de van,aki Karácsony óta nem olvasta ki az 1et,szerintem nem annyira érti/fogja fel,h mi történik
2013. ápr. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!