Könyv Ferenc Józsefről?
Először is: mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!:)
Most pedig a kérés/kérdés: tudnátok nekem olyan könyveket mondani amikben bővebben olvashatok Ferenc Józsefről, főképp a magánéletéről, a feleségével való viszonyáról, a családjáról (gyerekei)? Fontos lenne, egy házi dolgozathoz kell, minden tippet, ötletet szívesen veszek. Előre is köszönöm a segítséget!
Igen, ez elő szokott fordulni :)
Még egy eeszembe jutott, a Rubicon című folyóirat
Itt van néhány cikk, de ha átnézed az archívumukat, meg a régebbi számokat, vannak olyan lapok, amelyek csak ezzel a témával foglalkoztak (egy pl. tudom, hogy van Sissiről, meg a dualizmus, monarchia koráról is), ezekben vannak magánéleti dolgok. Úgy alapból ajánlom a folyóiratot, csak azt nem szeretem benne, hogy 1-2 kivétellel az összes szám Sztálinról, Hitlerről, vagy az akkori magyar rendszerről szól - unalmas. De van azért néhány érdekesebb kiadványuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!