Ki a kedvenc szereplőd a Gyűrűk Urából?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 12:23
11/50 anonim válasza:
Ha a filmet nézem akkor Aragorn, Faramir és Samu a kedvencem. A könyvben pedig Samu, Trufa, Faramir és természetesen Aragorn.
12/50 anonim válasza:
Éowyn és Faramir. Az ő történetük szerintem a világirodalom fontos része (kár hogy a filmben teljesen kihagyták a közös történetüket).
13/50 anonim válasza:
Nekem még hátra van a könyv elolvasása, de a filmben pipin és trufa :D olyan mint samu és frodós csak több humorral és kevesebb drámával :) kicsit közelebb állnak hozzám ilyen szempontból :D
14/50 anonim válasza:
Igen, Faramir a könyvben nagyon jól le van írva: s méltó utóda lehetett volna a trónnak. De persze Elessar-é lett.
16/50 anonim válasza:
dönteni se tudok. talán az orkok meg a tornyos fickó, aaaa, húú mi is a neve? szarumán! ja és aki viszi a prímet az szauron, mert neki voltak a legjobb monológjai XD
21/L
18/50 anonim válasza:
Éowyn és Faramir a fő kedvenceim, de szeretem Samut és Aragornt is. Meg tulajdonképpen majdnem mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!