Királyok Csatája. Most végeztem A tűz és jég dala második kötetével és nem egészen világos mi történt a végén Deresben. Tudnátok segíteni? Aki esetleg már a 3. részen is túl van és esetleg többet is tud a dologról spoilermentesen segítene?
Ha jól tudom Bűzös is meghalt mert megpróbálta Ramsay-nek(Bolton fattya) álcázni magát. Ser Rodrik meghal. Ha jól tudom lefejezik... mind1 :) Ramsay gyújtotte fel Derest...hogy miért? Nem akarok spoilerezni...hmm...talán, hogy egy hazugságot terjesszen el, mely őt (és a Bolton házat) "fényezi" és jó fiúnak mutatja be, a szegény Theon-t pedig egy álnok, őrült és kegyetlen embernek.
Na jó, ez így hosszó, és nem nem egészen értelmes.
Amit szerintem elárulhatok, de SPOILER: a Boltonok le akarják taszítani a Starkokat. Ennek a sikere elkezdődött mikor Theon elfoglalta Derest és "megölte" az örökösöket. Ezt szépen használja ki Ramsay.
Spoiler: Hadba vonul Theon ellen és "megmenti Derest".
Ennél többet, nem akarok spoilerezni és még jobban összekutyulni. Esetleg kérdezz csak egy kérdést, és majd úgy magyarázom el. (szebben :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!