Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány regényből áll a Twilight...

Hány regényből áll a Twilight saga?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

4ből :D

1. Twilight

2. New Moon

3. Eclipse

4. Breaking Dawn

2009. szept. 18. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Twilight-Alkonyat

New Moon-Újhold

Eclipse-Napfogyatkozás

Breaking Dawn-Hajnalhasadás

Midnight sun-Éjféli nap

2009. szept. 18. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
van még a pokpli bál éjszakák is (de az csak kiugró)
2009. szept. 25. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Saga- 5 -.-"
2009. nov. 10. 19:04
 5/10 anonim válasza:
55%
4 részből. eredetileg készült volna 5. is de a szerző meggondolta magát
2009. nov. 24. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolta meg magát csak valaki ellopta a félig kész regényt és felrakta a netre. Stephenie-nek ez rosszul esett, de azt nyilatkozta hogy befejezi a Midnight Sun-t. Én így tudom.
2009. dec. 6. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:

5 részes xd okosok xd

am meg ja. valahogy így volt. Petíciókat indítottak, hogy Steph kiadja a könyvet ha befejezte..

2009. dec. 9. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem öt. Úgy hallottam, hogy az ötödik az első rész csak Edward szemszögéből. A harmadik rész végén van egy kicsi Jacob szemszögéből is.
2009. dec. 20. 19:57
 9/10 anonim válasza:
És a Breaking Dawn.-ban több fejezete is van Jacobnak. Bella terhességétől... Mivel akkormár Bella szemszögéből csak fájdalmat látnánk, és unalmas lenne, mert nem csinál semmit... Edward szemszöge is unalmas lenne, mert éjjel nappal vele van, ritka, ha elhagyja... Ezért választotta Steph Jacob, kalandokkal teli nézetét...
2010. jan. 15. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy az 5. részbe nem cask az első részt, hanem az egész történetet meséli el Edward. És igen, a harmadik részbe a záró fejezetet Jacob meséli, és a 4. részben a második könyvet Jacob meséli el (mivel a 4. rész nem csak fejezetekre, hanem könyvekre is van osztva. Úgy tudom, hogy 3 könyv, de most lehet hoyg tévedek, én még csak a 3.nál tartok. Az elsőt Bella meséli, a másodikat Jacob, a harmadikat meginnt bella.)
2010. jan. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!