Olyan könyveket keresek, amik nem misztikusak, varázslatosak, hanem mindennapi életről szólnak. Nem teljesen szerelem a téma, de azért lehet benne. Alig találok ilyet. Van ötletetek?
Tudnám ajánlani a Mielőtt elmegyek-et.
Igaz, azt mondtad, nem misztikusat keresel, de ebben annyi "varázslat" van csak, hogy a főszereplő lány újra és újra éli át ugyanazt a napot. Közben olyan emberekkel beszél, akiket eddig került, sok mindent megért, van benne szerelem is, bulik, suli meg minden :) Szerintem ez belefér a "nem misztikus kategóriába", de ha ilyet nem szeretnél, akkor tekintsd úgy, hogy nem is írtam semmit :)
Az előzővel totálisan egyet értek. Egyik kedvenc könyvem =)
És itt van még egy jó hosszú lista az ilyen könyvekről: [link]
Jó szemezgetést =)
Stephanie Perkins-Anna és a francia csók.Ez elég romantikus de iszonyatosan jó könyv.:D
Kate Mccaffrey-Behálózva Ez a könyv egy lányról szól akit kiközösítenek a sulijában.
Gregory Hughes-A holdat az égről... Egy testvérpárról szól, szerintem nagyon szórakoztató de ugyanakkor megható is.
Gayle Forman-Ha maradnék Egy lányról szól aki balesetet szenved és a szülei meghalnak.
Nicola Morgan-Látlak...
Neveletlen Hercegnő Naplója (Meg Cabot)
Bár ebben kicsit sok a szerelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!