Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Tűz és jég dalában lévő...

A Tűz és jég dalában lévő cselekményeket leírnátok?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem megvenni, letöltve meg utálok olvasni, és nem bírom, nagyon nagyon érdekel, hogy kivel mi lesz. Az elsőt elkezdtem olvasni, de kölcsön könyv volt, és kérték vissza, így nem jutottam a végére.

Az első részben tehát nagyjából tudom mi van. A többiben?

Direkt SPOILEREKET kérek :) Kivel mi lesz stb. Nagyjából rákerestem, de mindenki direkt nem spoilerez, kérlek ti most nekem tegyétek meg, és aki nem akar belefutni, akkor ne olvassa tovább :)

Köszi!

2013. márc. 23. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon minden cselekvés fent van angolul: [link]

Ha megnézed a Trónok harca HBO-s tv sorozatot az az első 2 könyvről szól eddig, most fog jönni a 3. évad ami a 3. könyv. Bár nem minden pont úgy van benne, mint a könyvben.

Ennyi segítség elég? :D Én eddig a sorozatot néztem meg, meg most olvasom az első könyvet de nagyon sok lenne mindent leírni.

2013. márc. 23. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hú hát nagyon sok minden történi. kezdjük azokkal akik meghalnak Robbot megölik a Freyek, Catelynt is de őt feltámasztják. Renly Baratheon, Joffrey is meghal. Aztán Arya Bravosba megy és gyilkolni tanul. Sansa megszökött királyvárból és Kisujj segít neki. Bran a falon túlra ment. Jon lesz az éjjeli őrség kapitánya, de az 5. könyvben leszúrják (remélem nem hal meg). Tyrion elmenekül Meereenbe ahol Dany uralkodik a sárkányai segítségével. ja és kiderül hogy Rhaegal Targaryen (Dany bátyja) fia Aegon életben van, tehát most ő a jogos uralkodó.
2013. márc. 23. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:

"Hú hát nagyon sok minden történi. kezdjük azokkal akik meghalnak Robbot megölik a Freyek, Catelynt is de őt feltámasztják. Renly Baratheon, Joffrey is meghal. Aztán Arya Bravosba megy és gyilkolni tanul. Sansa megszökött királyvárból és Kisujj segít neki. Bran a falon túlra ment. Jon lesz az éjjeli őrség kapitánya, de az 5. könyvben leszúrják (remélem nem hal meg). Tyrion elmenekül Meereenbe ahol Dany uralkodik a sárkányai segítségével. ja és kiderül hogy Rhaegal Targaryen (Dany bátyja) fia Aegon életben van, tehát most ő a jogos uralkodó."

Köszi mindenkinek, a privátot is! :)

Csofi (Joffrey) hogy hal meg? Ki öli meg? A többit nagyjából tudom amit leírtál, mert próbáltam spoilerfoszlányokat keresni. Illetve még új volt a Dany bátyjának gyereke aki felbukkan.

2013. márc. 24. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Úúú most belefutottam valamibe, és ez érdekelne, igaz, hogy Tyrion és Sansa összeházasodnak? Hogy? Miért? Mi? :D
2013. márc. 24. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szóltál volna akk megírom privátban :D de Joffrey úgy hal meg,h Kisujj megmérgezi. Meg előtte Tyrion megöli Tywint ami kiderül és azt hiszik h Joffreyt is ő ölte meg és ezért menekül el Sansával akivel már előtte összeházasodott. És azért vette el h így egy Lannister felesége lett és nem fog bántódása esni. Ha minden igaz :D
2013. márc. 24. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Áhááá :) köszi :) ja és szerintem ez a halál túl kegyes volt Csofinak :D
2013. márc. 24. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én annak örültem volna a legjobban ha kiküldik az Éjszakai Őrséghez a Falra >:D
2013. márc. 24. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!