Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket érdekelne a Szent...

M@x kérdése:

Titeket érdekelne a Szent Johanna Gimi fiú kiadása?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy nem feltétlen komolynak számító blog, ahova fejezetenként felkerül az SZJG fiú kiadása.

2013. márc. 22. 20:16
1 2 3 4
 11/34 Tamóca98 ***** válasza:
100%

Nos, nekem annyira , sőt egyáltalán nem tetszik .

1. Sok benne a káromkodás

2. nem izgalmas

3. Reni sokkal jobban összeírt mindent :)

Hát, ízlések és pofonok

2013. márc. 23. 14:41
 12/34 anonim ***** válasza:
30%
Miért kell összehasonlítgatni az eredetivel, hogy Reni ilyen meg olyan? Itt nincs semmiféle Reni, és ez nem egy lányregény, hanem egy mai középiskolás szemével láttató blog.
2013. márc. 23. 16:52
 13/34 anonim válasza:
A fiúkat a könyvek nem igazán érdeklik, szóval az nem lenne olyan népszerű, mint az eredeti...
2013. márc. 23. 19:30
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
tegyél bele valami Hello Kitty-s valamit Szevasz Józsi néven :DD
2013. márc. 23. 22:11
 15/34 anonim válasza:

Szerintem marha jó :D

És tudom az alkotó Ask-jét :$ :)

2013. márc. 24. 21:37
 16/34 anonim ***** válasza:
Igen! Nagyon érdekelne. Főleg Cortez szemszögéből.
2013. márc. 27. 15:17
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam.

Laurának nem azért nagy a sikere, mert trágár kifejezéseket használ.

És tudom, hogy ezt csak így hobbiból írják.. De kicsit lehetne összeszedettebben. És legyen benne valami eredetiség. Ez az én véleményem. Gondolom szeretsz/szerettek írni ezért fogadjátok meg néhány kommentelő tanácsát. Csak kicsit kell javítani és több olvasótok lesz. Hajrá!:)

2013. márc. 29. 11:53
 18/34 anonim ***** válasza:

Túl perverz, és sok benne a trágár szó. Szét vannak esve a mondatok. Nem összetett. Pont azokat írjátok/írják részletesebben le, aminek nagyon semmi értelme nincsen. Pl. amikor a buszmegállóba mennek. Fölösleges.

Szóismétlés. Szinte ugyanaz a sztori az egyik nap, mint a másik napon. Túl egyhangú.

Nem akarlak téged/titeket és a blogotokat sértegetni, csak ha nem tudtok normálisan írni, akkor inkább hagyjátok a fenébe. Meg tanuljatok meg helyesen írni.

2013. márc. 30. 17:07
 19/34 anonim ***** válasza:
Te jó ég!!! Ki az akinek minden 2. szava valami trágár szó??? :S De mindenki mást szeret.
2013. ápr. 2. 21:49
 20/34 anonim ***** válasza:
elolvastam, ez egy fos...
2013. ápr. 3. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!