Jó könyv a Szent Johanna Gimi?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 19:40
11/18 anonim válasza:
A legjobb! Az 1-2 része mondjuk egy kicsit uncsi a többihez képest, mert bevezető, megismertet a szereplőkkel, de nélkülük nem lehet elolvasni. A szJG. baromi jó, nem tudod letenni, őrült nagy poénok minden oldalon, bármely szereplővel tudsz azonosulni, és nem olyan olcsó "Mórickás viccek" vannak benne, hanem az egyéniségből fakadó humor. Nagyon jó könyv, ajánlom olvasd el. :)
13/18 anonim válasza:
Megszerettette velem az olvasást a Szent Johanna Gimi, falom az oldalakat, nem lehet letenni....és időközben hidd el te is beleszeretsz majd Cortezbe
14/18 dodo112500 válasza:
Ezelőtt még sohasem olvastam ilyen szerelmes, tini regényeket, de ez egyszerűen elképesztő! Imádom! :D
15/18 anonim válasza:
én pl. utálok olvasni! :DD de az SZJG más <33 imádooom :$$
16/18 anonim válasza:
Persze egyértelműen! Ha még nem olvastad gyerünk gyorsan.
17/18 anonim válasza:
Jó könyv! eddig az első 3 részt olvastam, bár nekem azért nem tetszett annyira mert, Reni nagyon stréber
18/18 anonim válasza:
nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon!!! mindenkinek ajánlom!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!