Szjg. Reni és Cortez tényleg szexel egymásal? Ha vaki tud idézni a könyvből erre utalóan megtenné! Thnx!
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 21:32
1/5 anonim válasza:
Igen... Szexelnek, és törvénybeütköző részletet írni :/
2/5 anonim válasza:
igen. Megtörténik az, amire mindenki vár, de ez olyan írásmódban, ami egyáltalán nem fejti ki ezt az egészet. részletet sajnos nem írok ki...
3/5 anonim válasza:
igen. A 8/1 187. oldalán egy oldalban ír róla, úgy hogy fiatalabbak is elolvashassák,nem olyan izgi,mint vártam,de ez van 12/L
4/5 Mirk válasza:
Miért törvénybe ütköző? Azt hittem ezek: " " arra valók, hogy bármit, bárhonnan idézhessek. Ezért hívják idézőjelnek.
5/5 anonim válasza:
" Talán közel a 18-hoz egy bizonyos társadalmi megítélés szerin vérciki, hogy most először aludtam ott igazából a barátomnál, de tulajdonképpen mindig is tettem a statisztikára és elvárásokra, ma pedig tudom, a jó dolgokra igenis megéri várni.
Ahhoz, hogy pozitívan, csalódás nélkül éljünk meg valamit, ahhoz idő kell. Mi vártunk. Rám vártunk. És jól döntöttem, amikor ezt kértem. Cortez pedig? Hát, mit is mondhatnék róla? Ahogy a suli felé hajtottunk, egy pillanatra bevillant, ahogyan átölel a sötétben. Ahogy megcsókol. Ahogy a fülembe súg. Ahogy megsimítja a hajam. Ahogy felnézek rá, ő pedig mélyen a szemembe néz, a homlokába lógnak a hajtincsei, majd újra megcsókol. (L) (L) (L)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!