Miért nem tudok rendelni az Alexandrától?
2013. márc. 16. 12:18
1/3 anonim válasza:
Úgy nézem azért, mert még nem jelent meg a könyv vagy ha igen, a bookline még nem tudja szállítani. Mert az előrendeléshez van odaírva az összeg. Szóval, amikor a könvek beérkeznek, akkor tudják leghamarabb szállítani - szerintem ez a probléma.
2/3 anonim válasza:
Bocsi nem bookline, hanem alexandra. De a lényegen nem változtat.
3/3 anonim válasza:
Mert igaz, hogy megjelent a könyv már, de szerintem teljesen kifogytak a készletből, ezért ez már egy újabb nyomás, ami huszonvalahányadikán kerül a boltokba. Vagy nem tudom, mindenesetre az első válaszolónak igaza van, előrendelhető státuszban van a könyv, ezért 0 Ft, és szállítani is csak akkor fogják, ha kapható lesz.
Ha nem akarsz rá várni, írj nekik egy e-mailt, hogy mégsem szeretnéd, és akkor visszavonják a rendelésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!