Miről szól Sylvia Day-Hozzád kötve című könyve? Érdemes meg venni? A Második része (Melléd láncolva) miről szól? Összejönnek a könyv végén? Csak ez a két könyv van?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 20:29
1/1 anonim válasza:
hasonló, mint a szürke ötven árnyalata. Az első részben bolondulásig dugják (direkt ezt a szót használtam) az agyukat. Ez van az első részben, de természetesen ez kicsit jobb, mint a szürke, mert itt a szereplők hús vér embernek tűnnek, és vannak hibáik. Igaz, hogy Greynek is van, de az teljesen más. A második rész már kissé nyomasztóbb, ha lehet így hívni, itt már nem csak dugnak, hanem beszélgetnek is. Én meg vettem mind a két részt, és imádtam őket, mert Day stílusa sokkal jobb, mint James-é. Szóval ha szeretted a szürkét, akkor ezt is fogod. És nemsokára fog megjelenni a harmadik (utolsó rész) Egymásba fonódva címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!