Ezt csak én gondolom igy? Szjg.
Hogy az aki azt állitja, hogy az szjg a kedvenc könyve, az nagyon is becsapja magát.
Ez csak azért van igy, mert per pillanat ezt a jó hosszú sorozatot olvassa. És nem olvas ennek a befejezése után semmit, csak az szjgt. De szerintem ha elkezdene egy sokkal jobb könyvet, akkor megváltozna a véleménye. Mindenkinek az a kedvenc könyve, amit éppen olvas.
De igy ő csak az szjgt olvassa, még akkor is amikor már kivülről fujja az egész könyvet, és nem olvas mást, mert a fejébe vette, hogy az szjgt a legjobb könyv. De szerintem ha elkezdene egy másik könyvet, többet izgulna, érdekesebbnek találná, és igy ő is jobban érezné magát. De neem, nehogy elmenjen annak a könyvnek a varázsa.
Remélem megértettétek, hogy mit akarok.
És bocsi a hosszú i miat, nincsen :D
Isten éltessen, kedves utolsó válaszoló.
Ki mondta, hogy nem szeretem a könyvet?!!!
És nem az volt a kérdés, hogy hogy lett barátod és, hogy nem.
Amúgy e könyv erejéig nekem is lett barátom :P de amiután vége lett a "láznak", újra elveszett a téma.
Dilis vagy
Kedves bobi1999!
Az, hogy te szereted ezt a sorozatot, nem jogosít fel arra, hogy valakit lehülyézz (megjegyzem, semmi más sem). Azt mondod, akinek nem tetszik a könyv, az ne olvassa. De mégis hogyan győződhetnék meg róla, hogy tetszik-e vagy sem, anélkül, hogy elolvasnám? Ez a rajongókkal (bármilyen dolog rajongóival) a probléma: Ha nem tetszik ne olvasd/nézd/hallgasd/... Ha nem olvastad/nézted/hallottad/..., akkor ne szidd!
A nem rajongók is elfogadják a rajongók véleményét (megjegyzem, a kérdező és a többi hozzászóló ezen a téren nagyon korrekt volt), fordítva is így kellene lennie.
Nem értek egyet. Mert én egy héten LEGALÁBB kiolvasok 3 könyvet. És attól még a SzJG a kedvenc könyveim közé sorolható.
Igazad van abban, hogy nem csak a SzJG-t kell elolvasni, de abban nem osztom a véleményed, hogy aki azt mondja, hogy a SzJG a kedvenc könyve az becsapja magát. Én legalábbis így gondolom. Lehet, hogy nem ez a könyv a szépirodalom legje, de nagyon sokan, akik eddig nem szerettek olvasni, azok megszerették a Szent Johanna Gimi által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!