15 évesen kiadhatok egy ismeretterjesztő könyvet?
Ismeretterjesztő könyveket általában kutatók, doktorok, szakemberek; komoly szakmai háttérrel, tudással és sokéves tapasztalattal rendelkező személyek írnak. Nem pont hobbi állattartók.
Megírhatod, de sosem fogják kiadni, kivéve, ha te csináltatsz egy magánkiadást - természetesen a te költségedre.
Ismeretterjesztőt semmi képpen sem, kivéve, ha átlagon felüli degus tudásod van.
Különben meg róluk is annyi könyv van, mint a szemét.
De írni írhatsz könyvet, s ahhoz, hogy egy kiadó vállalja a nyomda és a kiadás költségeit, piszok jónak kell lennie.
Így is kis példány számban dobnák piacra, mert egy kiadónak sem érdeke, hogy a nyakán maradjon több ezer haszontalan könyv.
Én úgy tudom, hogy kiskorú amolyan manageri felügyelettel adhat ki könyvet, de ez nem tuti biztos.
De ahogy előttem írták, ha zsebből fizeted, akkor bármit kiadnak, csak azt jobb ha tudod, hogy egy ilyen súlyos összegeket nyom.
Olyasmit csinálj, amit tudsz javítani, ahogy rájössz, hogy nem úgy van. Akik 20 éve deguznak, azok is folyamatosan tanulják a dolgot, és az állatorvos által kiadott könyvben is akad eget rengető hülység.
Abban teljesen igazad van, hogy nagyon kéne egy korrekt degus könyv.
A degutopia honlapot nézegesd egyenlőre, és esetleg az állatorvosi egyetem egzotikus képzését próbáld elvégezni. Utána nagyon várjuk a könyvsorozatodat a rágcsálókról, és lelkesen terjeszteni fogjuk!
Kiadni bármit ki lehet egyébként, csak ki kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!