Honnan tudom letölteni az alkonyat filmet egyben?
Figyelt kérdés
Már megszereztem a szinkronos film első felét, de sajnos a másodikat nem tették ki arra az oldalra, ahonnan letöltöttem. Légyszíves segítsetek!!!2009. szept. 13. 12:04
1/3 anonim válasza:
Én egy fizetős oldalról töltöttem le. Nem tudom már mondjuk 300 Ft 3 nap. Egy filmet sem tudsz megvenni 300 Ft ért mi meg egy csomó filmet letöltöttünk és tökre megéri már nem tudom, hogy mi volt a címe, de ha hajlandó vagy kifizetni pár száz forintot egy csomó filmért akkor csak írd be a keresőbe és tuti rábukkansz. De ha nem akarsz más filmeket letölteni akkor sztem még a másik gépen rajta van és eltudom neked küldeni, de ez nem biztos lehet h a húgom már letörölte. De egy próbát azért megér írj nekem egy emailt ha kell, mert nem nagyon szoktam visszajárni a kérdésekhez.
tothzsuzsannabeatrix@gmail.com
3/3 anonim válasza:
torrentről az ingyen van :) még fizetős oldalról, aki fizet érte meg is érdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!