Könnyen olvasható angol, ill. német nyelvű könyvek? (többi lent)
Tudom, hogy írtam, hogy scfi nem érdekel, de azért leírom. Én most a Twilight-ot kezdtem el angolul, pont azért mert nem túl bonyolult a nyelvezete, könnyen érthető, mindennapos kifejezéseket használ.
Amúgy engem is érdekelnének még ilyen könyvek.
Öhm... Nos, az első amit tudnék neked mondani az egy habkönnyed sci-fi-szerű ifjúsági sorozat, de nem kell hozzá rakétamérnöknek lenni, és nagyon is élvezhető. A címe Animorphs (Animorfok címen volt magyarul tán négy kötet), ötvenegy könyv van, tehát lehet olvasni egy darabig. Ha érdekel írj rám egy privit, és át tudom küldeni e-mailben.
A Twilight tényleg nem sci-fi, és tényleg egyszerű, bár én roppant unalmasnak találtam, de ízlések és pofonok. Vámpíros témában nekem tetszettek a Harris-könyvek ( [link] ), ez a könyvsorozat ami alapján a True Blood című sorozatot csinálták. Igazán könnyed, nem megerőltető olvasmány.
Én nagyon szeretem mondjuk Stephen Kinget is, bár ő helyenként nehezebb lehet középszinten.
Sajnos németül nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!