Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki segítene az iekámányomb...

Valaki segítene az iekámányomban? Bővebben.

Figyelt kérdés

Arról van itt szó, hogy írok egy történetet (nem nevezném regénynek, mert még nincs kész), és rajtam kívül nem látta még senki. Így nem tudom, hogy milyen. Még nagyon,nagyon,nagyon kezdetleges, de éppen ezért kérem a ti segítségeteket! A helyesírással hadilábon állok, úgyhogy abban is kéne egy kis segítség.

Egy bentlakásos iskola eseményeit meséli el egy lány. (nem napló, vagy ilyesmi formájában)

Szóval, akit érdekel, az írjon privátba!

És ha kevés az adat, akkor még írok

2013. márc. 5. 19:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat! iRkálmányomban, csak elgépeltem
2013. márc. 5. 19:03
 2/5 rajcziz ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nagyon kezdetleges. Első változat átnézésére sajnos nincs elég időm. Ha már egyszer átolvastad, és kijavítottad azokat a hibákat, amiket észrevettél, akkor írj privátot!
2013. márc. 5. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem írj légy szives, kíváncsi lettem!
2013. márc. 5. 20:14
 4/5 Mirk ***** válasza:

Ha hadilábon állsz a helyesírással, ne akarj könyvet írni. Értse meg mindenki, milyen nonszensz, lehetetlen dolog ez.

Aki nem tud vezetni, az nem indul autóversenyen. Ha kettes vagy angolból, nem jelentkezel szinkrontolmácsnak.

Aki nem tud helyesen írni, az nem olvasott még eleget. Nagyon egyszerű dolog ez, úgy vésődik be emlékezetedbe a szavak helyes írásmódja, hogy elégszer látod őket magad előtt, a könyvek lapjain.

Ha még annyit sem olvastál, hogy helyesen tudj írni, akkor mérföldekre vagy attól, hogy JÓL tudj írni.

2013. márc. 5. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Várom a piszkozatot magánban.
2013. márc. 6. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!