Ki a kedvenc költőd?
Figyelt kérdés
Nekem József Attila A költő :) Emellett Verlaine verseit is szeretem.2013. febr. 28. 15:32
2/13 anonim válasza:
Magyarok közül József Attila, illetve Ady egy versét imádom:
Magyar ugaron
4/13 anonim válasza:
A "hagyományos" költők közül Arany János. De költőnek tekintem a néhai 2Pac-ot és a magyar rapper Saiid-ot is. Ők a kedvenceim:D
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves második,Ady Endrétől engem is egy vers nyűgöz le,de az nagyon:Őrizem a szemed.
2013. febr. 28. 18:52
6/13 anonim válasza:
Jaj, nehéz választani. Talán nekem is a leginkább József Attila, de egyből a sarkában ott van Babits.
7/13 anonim válasza:
# 4/6
Azért Arany Jánost 2paccel hasonlítani...ez nekem kicsit erős :)
Nekem József Attila a kedvencem.Utána Petőfi és Arany János.
8/13 anonim válasza:
Francois Villon az abszolút kedvenc, de kedvelem József Attila, Arany János, Pilinszky verseit is, mindegyiküket másért.
9/13 anonim válasza:
Az abszolút első nálam Radnóti, de ott van mögötte szorosan Ady és József Attila is.
10/13 anonim válasza:
Radnóti, Kosztolányi.
(belegondoltatok már, milyen morbid az a cím, hogy "Őrizem a szemed"? mint a nagy durranásban,Topper Harley az apjáét :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!